kundecase

Bent pedersen shop

Der måtte pludselig ikke komme kunder i forretningen på grund af Corona-pandemien - hvad gør man så som forhandler af biler, reservedele og tilbehør?

Med udgangspunkt i Bent-Pedersens eksisterende look, udviklede vi en webshop som gør det muligt at sælge en lang række produkter online.
Der findes meget tilbehør og accessories til Mercedes Benz, og det er primært disse produkter Bent-Pedersen valgte at sælge online.
Det betød at Bent-Pedersen stadig kunne sælge udstyr selvom deres fysiske butik var nedlukket. Samtidig udvidede de deres kundekreds fra lokalområdet, til at de fik kunder fra hele landet.

Webshoppen er bygget i WooCommerce på Wordpress, som er kendt for sin store brugervenlighed. Det er et oplagt valg, hvis man vil hurtigt i gang med en webshop, og løbende tilføje de produkter man ønsker at sælge online.

Løsning blev hurtigt udviklet, og er et godt eksempel på at der ikke behøver at være lang fra ide til færdig webshop. Det behøver ikke at være en lang og kompliceret proces at starte en webshop.

Vi har lavet

Design implementering Wordpress udvikling