Er dit website inficeret? Få straks hjælp!

  Er dit website hacked?

  Et hacket website kan koste dyrt i omdømme og tabt indtjening! Det er derfor en rigtig god idé at forebygge bedst muligt. Hvis du skulle være så uheldig at du allerede er blevet hacked er det vigtigt at få lukket hullet/hullerne i en fart. Det er her Datapilots kommer ind i billedet, da vi både er eksperter i at afdække inficeringen, til at rense websitet og dets filer og især til at forebygge således du er bedst sikret mod dette i fremtiden.

  Der er altid en risiko for, at man får sit website hacked. Hackere kan have mange forskellige formål med at hacke en hjemmeside. Det kan eksempelvis være:

  1. Spam
   • Din hjemmeside bliver brugt til at udsende store mængder spam.
  2. Phising
   • Din hjemmeside bliver brugt til at snyde kreditkortinformation fra besøgende.
  3. Malware
   • Din hjemmeside bliver brugt til at sprede skadelige programmer til de besøgendes computere.
  4. Botnet
   • din hjemmeside kan bruges til at angribe andre hjemmesider og servere.

  Derudover kan du også opleve at hjemmesiden bliver ændret visuelt, eller at hele siden rent og skært er gået ned.

  Når man først har konstateret at skaden er sket, så handler det hurtigst muligt om at få sit website renset igen. Dette kan Datapilots hjælpe med.

  Det første vi gør, når vi skal rense dit site, er at gennemgå alle sider og filer. I forbindelse med denne gennemgang, finder vi ud af hvilken type hack og i hvilket omfang dit website er blevet ramt.

  Det er vigtigt at tage sine forholdsregler, og dermed sikre sit website imod at blive hacked. Det handler først og fremmest om, at holde dit website opdateret. Dette kan vi også hjælpe dig med. Du kan læse mere om Datapilots opdateringsaftaler her

  Website hacking kan blive udført på mange forskellige måder, og de angrebene er forskellige i omfang og kompleksitet. Derfor er du altid meget velkommen til at kontakte os, for at få en aktuel pris på netop dit problem.