kundecase

Folkeuniversitetets Komitestyrelse

Vi har arbejdet med hjemmesiden "fuko.dk" for Folkeuniversitetets Komitestyrelse og udført flere opgaver for at opbygge den ved hjælp af WordPress baseret på det modtagne design.

Vores team har implementeret "fuko.dk" ved hjælp af WordPress, der tilbyder en brugervenlig platform til administration og opdatering af indhold. Vi har taget hensyn til det leverede design og tilpasset det til et funktionelt WordPress-tema, der afspejler Folkeuniversitetets Komitestyrelses identitet.

En central funktion på hjemmesiden er at fremvise information om forskellige foredrag, der finder sted i Danmark. Vi har skabt en struktureret og letlæselig præsentation af hvert foredrag, herunder dato, tidspunkt, sted, emne og foredragsholder. Dette gør det nemt for besøgende at få en oversigt over kommende arrangementer.

Ved at opbygge "fuko.dk" med WordPress ud fra det modtagne design har vi skabt en brugervenlig og informativ hjemmeside for Folkeuniversitetets Komitestyrelse. Den tilbyder en nem og effektiv måde at præsentere foredragsinformation og håndtere tilmeldinger på, hvilket letter kommunikationen og engagementet mellem foredragsholderne og deltagerne.

Vi har lavet

Custom udvikling Wordpress udvikling Integrationsudvikling