kundecase

Stalden

Vi har arbejdet med hjemmesiden "stalden.nu" for en pool- og sportsbar og udført flere opgaver for at opbygge den ved hjælp af WordPress baseret på det modtagne design.

Vores team har implementeret "stalden.nu" ved hjælp af WordPress, hvilket giver en fleksibel og brugervenlig platform til administration og opdatering af indhold. Vi har taget hensyn til det leverede design og tilpasset det til et funktionelt WordPress-tema, der afspejler stemningen og atmosfæren i pool- og sportsbaren.

En central funktion på hjemmesiden er muligheden for at bestille poolbord samt et bord at sidde ved. Vi har oprettet en reservationssystem, hvor brugerne kan vælge den ønskede tid og antallet af personer, og herefter få bekræftet deres reservation. Dette gør det nemt for gæsterne at planlægge deres besøg og sikrer, at der er ledige borde og poolborde til rådighed.

Derudover har vi sørget for at præsentere relevant information om pool- og sportsbaren på hjemmesiden, herunder åbningstider, faciliteter, menu og arrangementer. Dette giver besøgende en klar og omfattende oversigt over, hvad stedet har at tilbyde.

Ved at opbygge "stalden.nu" med WordPress ud fra det modtagne design har vi skabt en brugervenlig og informativ hjemmeside for pool- og sportsbaren. Gæsterne kan nemt bestille poolborde og borde at sidde ved, samtidig med at de får en god forståelse for stedets faciliteter og tilbud.

Vi har lavet

Wordpress udvikling Design implementering